Трети рожден ден на Парк-Хотел "Стара Загора"

Трети рожден ден на Парк-Хотел Стара Загора

Крисия, Тереза, Гери и г-н Андреев превърнаха в истински празник третия рожден ден на Парк-Хотел "Стара Загора", който отправнувахме в лятната градина на р-т "Орфеида" на 4 юли 2015 г. Малките изпълнители за пореден път доказаха, че не се дават и на най-големите имена на българската поп сцена. Всяка една песен младите дами изпълниха, обличайки различен тоалет, а накрая подариха на Парк-Хотел "Стара Загора" съвместно изпълнение на вечния хит "Една българска роза". Г-н Андреев разказа може би най-смешните си истории в присъщия си галантен стил. Красива торта, изработена от сладкарите на петзвездния комплекс и мощна заря украсиха рождения ден. Празникът продължи до малките часове на нощта с дуетните изпълнения на пеещото семейство Дани и Красимир Димови.

Парк-Хотел "Стара Загора" отваря официално врати на 30 юни 2012 г.

За тези три години преживяхме заедно много радостни емоции. Благодарение на инвеститорите от "Металик" АД районът около любимото на старозагорци езеро "Загорка" се събуди за нов живот. Гости от страната и чужбина откриха това райско кътче и отнесоха в сърцата си частица от Стара Загора. За да се връщат отново и отново...

Нека ни има още много, много години и това място да става все по-прекрасно за радост на старозагорци и гостите на Града на липите, поетите и правите улици.