Парк-Хотел "Стара Загора" впечатли на Ваканция СПА Експо`2015

Парк-Хотел Стара Загора впечатли на Ваканция СПА Експо`2015

Парк - Хотел Стара Загора взе участие в ежегодното международно туристическо изложение „Ваканция Спа Експо", което се проведе на 12, 13 и 14 февруари в Интер Ескпо Център София.
Петзвездният комплекс се представи с автентично аранжиран луксозен щанд, организиран съвместно с Община Стара Загора и други хотелиери от града. По време на изложението се осъществиха редица полезни срещи и ползотворни контакти с реални и потенциални партньори, туроператори и корпоративни клиенти, споделиха се много нови идеи и инициативи за съвместна работа и сътрудничество, набелязаха се нови посоки на развитие.
На изложението освен редица български общини, водещи туроператорски фирми от България и известни висококатегорийни хотелски комплекси, се забеляза сериозно присъствие на гръцки и турски туроператори, активно участие на водещи медии в туризма, както и на нови, бързо развиващи се он-лайн резервационни системи.
Екипът на Парк - Хотел Стара Загора посрещаше любезно и професионално всеки посетител на щанда като наред с работата се погрижи и за удоволствието, като посрещаше гостите си с кулинарни изкушения, грижливо изработени от майсторите сладкари на ресторант Орфеида, както и с подбрани висококачествени вина, любезно предоставени от винарска изба Alexandra Estate.
Парк - Хотел Стара Загора за пореден път доказа своето петзвездно качество, висок професионализъм и амбиция за развитие, което бе забелязано и оценено от фирмите партньори, участници в изложението. Те определиха представянето на комплекса като залог за дългосрочни бъдещи успехи и все по-мащабни предпоставки за развитие, поставиха потенциала му на едно много високо ниво, с което мотивираха екипа да продъжава да работи и да се развива и да се доказва с все повече хъс и отдаденост, да продължава в две посоки - само напред и нагоре.
За всички свои гости от града, страната и чужбина, партньори и колеги, екипът на Парк - Хотел Стара Загора подготвя много нови изненади, атракции и интересни предложения за 2015 година, които съвсем скоро ще бъдат представени пред широката аудитория и които са успешен залог да направят престоя на всеки един гост на комплекса уникален и незабравим!