Парк-Хотел „Стара Загора“ с награда "Най-добър градски 5-звезден хотел за 2019 г." от БХРА!!!

Дата: 18 Февруари 2020
Парк-Хотел  Стара Загора  с награда Най-добър градски 5-звезден хотел за 2019 г. от БХРА!!!

Петзвездният комплекс Парк-Хотел „Стара Загора“ спечели наградата в категория „Най-добър градски 5-звезден хотел“ на годишните награди на Българската хотелиерска и рестьорантьорска асоциация, които се провеждат за 24-ти пореден път. Наградата беше връчена на управителя на хотелската част на петзвездната перла на Стара Загора – Стоян Тонев, от Марк Ван Мюлдърс, вицепрезидент на ХОТРЕК и съпредседателя на БХРА Вени Петрова.

Парк-Хотел „Стара Загора“ събра най-много точки сред номинираните в категорията и заслужено отнесе отличието в Града на липите.

„Благодаря за наградата на БХРА, както и на екипа на Парк-Хотел „Стара Загора“, с който работим усилено през последните 7 години, за да създадем един добър туристически продукт“, каза при получаването на наградата Стоян Тонев.

Церемонията по награждаването на номинираните хотели и ресторанти се състоя на 12 февруари в „София Хотел Балкан”. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация отличи туристическите обекти с най-добри професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

От началото на 2020 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация е редовен член на Европейската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (ХОТРЕК). В знак на партньорство и подкрепа вицепрезидентът на ХОТРЕК г-н Марк Ван Мюлдърс участва в официалната церемония по връчване на Годишните награди на БХРА за 2019 г.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха министри, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.